Doğum günüm

Bugün benim doğumgünüm.................................................................
Canım kardeşim benim için gece 12 de bakkaldan yumurta alıp sabah erkenden kalkıp hatta hiç adeti olmadığı halde eksikleri almak için markete gidip bu güzeller güzeli pastayı yaptı..Pandispanyasını 2 gün önceden yapıp nasıl sakladı anlamadım bilee:)Sabah bi baktım kek kokusu yok ama pasta duruyo karşımda..Bana sordu ne renk olsun diye..Sarı yapalım dedim ..Mor güllerle süsleyelim..Ama bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim evdeki ilk denememizde bide.Kıyamadım kesmeye onu ..Ama 28 yaş pastamın tadıda kendi kadar güzeldi..Şimdiye kadarki en güzel doğumgünü pastamsın sen....
Söylenecek çok şey var.1 yaş daha ekledim yaşamıma..Bakalım yeni yaşımda neler çıkacak karşıma, neler öğretecek, neler gösterecek, nelerden etkilenecek, nelerden ders alacak, neleri kaybedecek, neleri başaracağım..Her yeni yılın getirdikleri ve götürdükleri farklı oluyo hayatımızda..Ama yaşadığımız anın kıymetini bilmemiz en güzeli sanırım..
Mutlu yıllar bana..

3 yorum:

  1. Nice güzel yaşlar dileri size.....:))pasta harıka gözüküyor

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürlerr...:)kadeşimin bana hediyesi gerçekten süper oldu..sırada başka bi pasta olucak..:)

    YanıtlaSil
  3. MERHABALAR ÇOK ŞIK BİR GÖRÜNÜM:) eline sağlık :) Canım ya İzmir'de nerde bulunur bu şeker hamuru veya sen nasıl yapıyorsun nereden alıyorsun yardım eder misin rica etsem :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin