***YENİ LOGOMUZ***


2 gündür merakla beklediğim yeni logomuz sonunda bizimle:))Çokk mutluyumm..Hayal ettiğim, kafamda sıraladığım, olmasını istediğim şeylerden birini daha gerçekleştirdik. Çoğumuz için belki sıradan gelebilecek birşey ama benim için çok önemli. Çünkü 'Tatlı Hayat Pasta & Kurabiye Tasarım' ı çok daha farklı yerlerde görmek var hep hayalimde. Pembe bir hayal bu..*Pespembe*
Benim çokk beğendiğim yeni logomuz canım arkadaşım (hatta kardeşim o benim:))Ayşegül'ün ellerinden çıktı. 2 gündür bolca konusarak bu tatlı,pembeli,kalpli logomuzda karar kıldık. Ve acayip içime sindi. Ayşegül Tatlı Hayat'ın üstündeki kalbi eliyle kendi çizdi. Tatlı Hayat ürünlerinin hepsi el yapımı ee kalbide el yapımı:)El emeği çok fazla hepsinde..
Bu arada canım arkadaşım Ayşegül İtü Endüstri Ürünleri mezunu ve şu an 3 arkadaş birlikte kurdukları şirketleri ALOT DESIGN 'la çok başarılı ve çok kaliteli tasarımlara imza atıyorlar. Web,grafik, mekan, servis, marka ve etkinlik alanlarında tasarım ve danışmanlık hizmeti ihtiyacınız olursa www.alotdesign.com adresine bir göz atın derim.
Logomuz tamam şimdi sıra web sitemizde..;)
Ayşegül canım ellerine sağlık..:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin