LOLİPOPLU MELEKLİ PASTA


Sevgili Tuğba hanım için hazırlamış olduğum son pasta ile merhaba..
Daha önce yayınladığım makyaj malzemeleri pastası ve maymunlu pasta  nın sahibi Tuğba hanımın isteğiyle üçüncü pastanın tasarımı Burçin Birdane çalışması olan Lolipoplu melekli pasta oldu.
Bizim işimizde emek çok önemlidir. Emeğe saygıda önemli olmalı. Müşterilerimin isteğiyle farklı isimlerin çalışmalarını hazırlayabiliyorum. Tabi postlarda isimleri belirterek. Herkesin emeğine ve yaratıcılığına saygım sonsuz. Fakat beni rahatsız eden bir konuyu bu postumda paylaşmak istedim. Aynı pastayla ilgili olduğu için. 
Bir arkadaşım bu pastanın aynısını çalışmış..Referans olarakta yabancı bir isim göstermiş. Doğrudur o yabancı sitede benzer pastalar var diyebilirim. Ama hazırlanan pasta sevgili Burçin Birdane'nin çok daha önce  çalıştığı pastanın tam olarak aynısı. Lütfen herkesin emeğine saygı duyalım..


Bilmiyorum neden ama rahat edemedim bunu yazmak istedim.  Haksızlığa gelemiyorum...!
Herkesi çok öpüyorumm..
Melekler yanımızda olsun.


2 yorum:

  1. Sevgili Gamze,
    Her zamanki duyarlılığın için çok teşekkür ederim.
    Her meslekte olduğu gibi bizde de karakterli ve karaktersiz olanlar mevcut ne yazık ki.
    Çok fazla da yapacak bir şey olamıyor.
    Farkın fark edildiğini bilmek insanın içini rahatlatıyor.
    Çok sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Burçin hanımcım ;aslında uzun süredir farkında olduğum bir durum bu. Bu sefer dayanamadım ve yazmak istedim. Dışardan insanlar farkında olmayabilir belki ama herşey çok bariz ..çok açık..Saygı sınırların aşılmış ve yaklaşımın çok yanlış olması beni çok üzdü. Çünkü siz bunu haketmiyorsunuz onu biliyorum.Umarım bunları yaşamayız hiçbirimiz.Çok öpüyorum:)Sevgilerimle..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin