Kurabiye Süsleme Kursumuz -Ayça ve Sezin'le


İlk kurabiye kursumuzdan görüntülerle merhaba.. Hepsi size özel pasta,kurabiye,cupcake lerle hayatınızı tadlandırdık şimdi sizlerle hepsi birbirinden farklı ve lezzetli tasarımlar yapıyoruz. Ev ortamındaki atölyemizde bize katılıp eğlenceli zaman geçirip stresinizden uzaklaşmak ve içinizdeki yeteneği çıkartmak isterseniz kurslarımıza bekliyoruz.

İlk kursumuzu sevgili Ayça ve kardeşi Sezin'le birlikte yaptık. Öğretmenler gününde 2 kurabiye seti hazırlamıştım Ayça için ve o güzel kurabiyelerden kendiside yapmak istedi. Çok neşeli geçen kurabiye süsleme kursumuzda kurabiye hamurunun hazırlanması,kalıplanması,pişirilmesi, şeker hamuru yapımı, şeker hamuru renklendirmesi, şeker hamuruyla kurabiye süslemeyi işledik.


Kursun sonunda yetenekli ellerden çıkan o güzel kurabiyeler karşınızda) Çok çalıştırdım Ayça ve Sezin'i .Yüzleri nişasta içinde:)




Kursumuz Ayça ve Sezin gündüz müsait olmadığı için akşam 18:00'de başladı. Çalışan bayanlar hafta içi ya da haftasonu ne zaman uygunsanız kurs saatlerimizi ona göre ayarlıyoruz. İster tek,ister arkadaşınızla ya da çocuğunuzla kurslarımıza katılabilirsiniz. Grup katılımlarında özel indirimlerimiz mevcut.

Bilgi için :
(232) 341 8991 ya da (533) 641 3451
nolu telefonlardan bana her zaman ulaşabilirsiniz.



Yılbaşına özel çocuklarınızla yeniyıl kurabiyeleri yapmak isterseniz yine bana ulaşın..
Hayatınızı tadlandıralım.
Sevgilerimle..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin